Aanbod Spanje Costa Blanca


Ref.nr. AN1551-NB      Prijs vanaf: €  159.000,-

Het fantastische "Salinas Beach II project" is gelegen in de wijk Agua Nuevas Torrevieja en bestaat uit grote duplex woningen met een woon/eetkamer, keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers. Elk huis heeft zijn eigen tuin van 57m2, een dakterras van 51m2 en een omheinde parkeerplaats. Er is een gemeenschappelijke tuin en een zwembad, waaronder een jacuzzi deel. Het project zal worden afgerond in december 2016. Nog slechts 5 woningen beschikbaar. Neem uw kansen nu waar!


Ref. nr. Lz1401   Prijs vanaf € 125.000,--

Mooie moderne appartementen op een uitstekende locatie in La Zenia. Deze 2 slaapkamer en 2 badkamer appartementen, woonoppervlakte: 65m2 zijn momenteel in aanbouw en beschikken over het nieuwste minimalistisch design, met prachtig aangelegde tuinen en het zwembad. Vol van licht en gebouwd volgens de hoogste normen. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen, met prijzen van € 125.000 tot € 185.000. De begane grond appartementen hebben een tuin en de bovenste verdieping appartementen hebben een eigen dakterras. Het ligt zeer dicht bij winkelcentrum Zenia Boulevard, met alle voorzieningen voor de deur en op loopafstand van het strand. Afronding in juni 2014. Bel ons vandaag voor een afspraak om een bezoek aan de prachtige showwoningen te regelen!


Ref. nr. Lz1551   Prijs vanaf € 153.900,--

Mooie moderne duplex herenhuizen op een uitstekende locatie in La Zenia. Deze 2 slaapkamer en 2 badkamer appartementen, woonoppervlakte: 78m2 zijn momenteel in aanbouw en beschikken over het nieuwste minimalistisch design, met prachtig aangelegde tuinen en een gezamelijk zwembad. Vol van licht en gebouwd volgens de hoogste normen. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen, met prijzen van € 125.000 tot € 185.000. De begane grond appartementen hebben een tuin en de bovenste verdieping appartementen hebben een eigen dakterras. Het ligt zeer dicht bij winkelcentrum Zenia Boulevard met alle voorzieningen voor de deur en op loopafstand van het strand. Afronding in juni 2014. Bel ons vandaag om een bezoek aan de prachtige showwoningen te regelen!


Ref.nr.oc1305  Prijs vanaf 119.000,--

Met trots presenteren wij u het Sol Marino complex in Los Dolses VillaMartin. Het bestaat uit een mix van 2 en 3 slaapkamer appartementen, 2 slaapkamer bungalows en 3 slaapkamer woningen. Er is een gezamelijk zwembad, veel groen en speelgelegenheden voor kinderen. Parkeren kan op eigen terrein. De appartementen zijn gevestigd in 2 gebouwen. De begane grond beschikt over een tuin, de verdiepingen hebben een ruim terras en de bovenste verdieping heeft een prive dakterras. De 3 slaapkamer woningen hebben een tuin, een terras op de 1e verdieping en een prive dakterras op de 2e verdieping.


Ref.nr. vi1407   Prijs vanaf € 124.900,--

Dit Residentieel complex ligt in het prestigieuze gebied van Villamartin, Orihuela Costa, een ruimte voorzien van alle diensten en voorzieningen tussen golf en de zee. In de directe nabijheid van het nieuwe "La Zenia Boulevard", het grootste winkelcentrum in de provincie Alicante. Ligging nabij de golfbaan Villamartin, de "Real Club de Golf Campoamor" en "Campo de Golf Las Ramblas", omgeven door scholen, winkelcentra, restaurants, apotheken . Een bevoorrechte urbanisatie. Het complex bestaat uit 2 gebouwen met elk 24 appartementen. De 2 en 3 slaapkamer appartementen hebben grote terrassen en uitzicht op zee. Er is een prachtig zwembad met een overdekte spa/wellness, jacuzzi, hydromassage bedden, sauna, fitnessruimte, kleedkamers, etc. Er is tevens een plek in de ondergrondse garage voor u gereserveerd. Kortom een plek om u tegen te zeggen. Woonoppervlakte: 82m2. Afstand centrum 2km en het strand 4km.


Ref.nr. dc1601    Prijs vanaf € 164.500,--

De nieuwbouw rijtjeswoningen beschikken over een woon/eetkamer, volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, vloerverwarming in de woonkamer en in beide badkamers, pre-installatie van airconditioning. Alles volgens de nieuwste bouwverordeningen. Men heeft de beschikking over 2 gemeenschappelijke zwembaden, een spa met een verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna, nek en rug jets, tegenstroom zwemmen en een fitnessruimte. De woningen liggen op slechts 2,8 km van de stranden en 1,7 km naar winkelcentrum Zenia Boulevard. Bars, restaurants, supermarkt etc. op loopafstand. Zéér dicht bij 4 golfbanen. Gereed December 2014.


Ref.nr. dc1701  Prijs vanaf € 181.500,--

De nieuwbouw rijtjeswoningen beschikken over een woon/eetkamer, volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, vloerverwarming in de woonkamer en beide badkamers, pre-installatie van airconditioning. Alles volgens de nieuwste bouwverordeningen. Men heeft de beschikking over 2 gemeenschappelijke zwembaden, een spa met een verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna, nek en rug jets, tegenstroom zwemmen en een fitnessruimte. De woningen liggen op slechts 2,8 km van de stranden en 1,7 km naar winkelcentrum Zenia Boulevard. Bars, restaurants, supermarkt etc. op loopafstand. Zéér dicht bij 4 golfbanen. Gereed December 2014.


TERUG                                                                                                                                                                 VOLGENDE PAGINA

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.