Aanbod Spanje Costa Blanca


Ref.nr. BE1651-NB             Prijs vanaf: € 174.900,-

Aan de rand van Benijofar, een leuk Spaans plaatsje, ligt dit nieuwbouw project. 
Deze duplex woningen beschikken over een woonkamer/keuken, 3 slaapkamers, 2 of 3 badkamers, een solarium, tuin en terras en zelfs een onderbouw. Geschikt om er de auto te parkeren. Er is een gemeenschappelijk zwembad beschikbaar. De woningen zijn inmiddels klaar en kunnen zo worden betrokken.


Ref.nr. MP 1601            Prijs vanaf: € 169.900,-

Nieuwbouw bungalows Mil Palmeras met woonkamer/keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers, een solarium en een tuin/terras. Moderne afwerking. Met een fantastische ligging op 300 meter van het strand. Er is een gezamelijk zwembad.


Ref.nr.vi1401                 Prijs vanaf 125.000,-

Prachtige moderne stijl appartementen met slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond en eerste verdieping met een prachtige afwerking gelegen in Villamartin. Ligging nabij de 3 beste golfbanen in dit gebied. Er is een gemeenschappelijk zwembad. Alle voorzieningen op loopafstand. Woonoppervlakte: 85m2. Afstand centrum 0.5km en het strand 4km.


Ref. nr. an1700      Prijs vanaf:  € 180.000,-

KOMA is een nieuw wooncomplex. Het is een uniek project in het Aguas Nuevas gebied. Het bestaat uit 14 blokken van begane grond bungalows en boven-bungalows met 3 slaapkamers en 2 of 3 badkamers. Het is een gesloten complex met elk 56 bungalows. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats en een groot terras waar u van de Spaanse zon kunt genieten. De woningen hebben een modern design en een buitengewone uitrusting. Er is een gemeenschappelijk zwembad met afzonderlijke zones voor kinderen en voor volwassenen. Het complex is omgeven door grote groene gebieden en tuinen. De bungalows op de begane grond hebben een tuin.


Ref.nr.  pp1657      Prijs vanaf: € 175.000

Exclusieve woningen met onovertroffen uitzicht op zee.
Appartementen met uitstekende kwaliteiten en grote gemeenschappelijke ruimtes. Bewonder het prachtige uitzicht op zee vanaf de jacuzzi's of van een van de twee zwembaden, waarvan een één verwarmd is. Er is een fitnessruimte met een panoramisch uitzicht op de zee of de paddel-baan. Geniet van het gevoel van weldaad, met een ontspannende sessie in de Turkse en Finse sauna's. De kleintjes hebben een geweldige tijd om te spelen in de speeltuin of in het water met fontein. Het complex heeft WIFI.


TERUG                                                                                                                                                            VOLGENDE PAGINA

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.