ONTDEK FLORIDA
De vrolijke Sunshine State in het zuiden van de USA.

De belangrijkste reden voor veel mensen om een vakantievilla in Orlando te huren is natuurlijk het prachtige weer. Florida heeft voor het grootste deel een subtropisch klimaat, dus is het er het hele jaar door heelijk warm. Florida dat ongeveer 3x zo groot is als Nederland behoort met zijn heerlijke klimaat en de 3000 kilometer lange kustlijn tot een van de populairste reisdoelen ter wereld. Er komen elk jaar veel toeristen, vooral ook in de winter, als het kwik temperaturen aangeeft die in Europa en in het noorden van Amerika alleen in de zomer te vinden zijn. De 27e staat van de Verenigde Staten leeft de American Way of Life en heeft een uitstekend wegennet. Dit maakt dat Florida gemakkelijk te verkennen is. Maar vooral Centraal-Florida met al zijn attractie- en waterparken van o.a. Walt Disney World en de Universal Studio's is erg populair. Maar zeker ook Kennedy Space Center, Miami Beach, het natuurgebied de Everglades en de Florida Keys zijn favoriet. Onze luxe villa's kun je perfect gebruiken als uitvalsbasis voor al de nabij gelegen pretparken, ze liggen allemaal op ca.2- 4 miles in Orlando en Kissimmee. Voordelige Toegangskaarten voor deze parken koopt u veilig en vertrouwd op ons servicekantoor in Kissimmee.


BELANGRIJK!!!!   UNITED STATES ESTA INFORMATIE

USA Travelers: U reist binnenkort naar Amerika. Hier vind u belangrijke informatie over het paspoort en het ESTA-programma. Alle passagiers die naar de Verenigde Staten reizen dienen in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Dit betekend dat ook kinderen en baby's een eigen paspoort nodig hebben. Voor reizen naar de Verenigde Staten is het voor alle reizigers (ook kinderen en baby's) verplicht elektronische reistoestemming te verkrijgen. Deze aanmelding is strikt persoonlijk en dient voor iedere reiziger apart te worden ingevuld. De aanvraag kan op elk tijdstip voor aanvang van de reis ingediend worden, er wordt echter aangeraden dit zo snel mogelijk te doen. Wij adviseren U het Electronische formulier uiterlijk 3 weken voor vertrek in te vullen. In de meeste gevallen krijgt u binnen een paar minuten antwoord. Dit kan echter ook oplopen tot max. 72 uur. De aanmelding is 2 jaar geldig. Indien U in de tussentijd een nieuw paspoort krijgt, dient U de ESTA aanvraag opnieuw in te vullen. De kosten bedragen $ 14,-- per persoon en dienen per creditkaart te worden voldaan. Reizigers die niet van tevoren reistoestemming aangevraagd en verkregen hebben, kunnen niet inchecken voor hun vlucht. Let bij het invullen van het paspoortnummer dat de letter O niet voor komt. Dit is altijd het cijfer nul. Het correct invullen van dit nummer is belangrijk.


DISCOUNT ATTRACTIE TICKETS VOOR DIV. PARKEN VERKRIJGBAAR

Op ons kantoor in Kissimmee kunt u ook terecht voor Toegangskaarten met Korting voor de diverse attractieparken in de omgeving, waaronder natuurlijk ook de Walt Disney World Parken.

AANKOMST EN VERTREK LUXE VILLA'S

U kunt elke dag van de week aankomen en vertrekken met een minimale huurperiode van 3 dagen (7 dagen in het hoogseizoen) 

Check in 16.00 uur
Check out 11.00 uur

 

AANBETALING
Per gereserveerde villa dient u een aanbetaling te voldoen van $ 300 per villa. De aanbetaling dient te worden voldaan door middel van een creditcard. Betaalt u uw buitenlandse reis met uw MasterCard creditcard dan profiteert u van een gratis aanvullende reisverzekering. Let op: deze verzekeringen vullen uw eigen reisverzekering aan en vervangen deze niet. Zorg ervoor dat u altijd goed verzekerd op reis gaat.

 

MINIMUM CHECK-IN LEEFTIJD VERENIGDE STATEN

Voor de Verenigde Staten geldt dat de minimum check-in leeftijd in een villa/hotelkamer vaak 21 jaar is. Dit geldt ook voor rondreizen.

 

ELEKTRICITEIT
In Amerika is de elektriciteit altijd 110 volt.  Europese stekkers hebben een verloop stekker nodig.