VERGELIJK HIER GOEDKOPE VLIEGTICKETS

Hier regelt u eenvoudig de goedkoopste vliegtickets.

Prijzen kunnen enorm verschillen, vergelijk daarom bij alle aanbieders de prijzen.  BELANGRIJK!!!!   United States ESTA Informatie

USA Travelers: U reist binnenkort naar Amerika. Hier vind u belangrijke informatie over het paspoort en het ESTA-programma. 

Alle passagiers die naar de Verenigde Staten reizen dienen in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Dit betekend dat ook kinderen en baby's een eigen paspoort nodig hebben. Voor reizen naar de Verenigde Staten is het voor alle reizigers (ook kinderen en baby's) verplicht elektronische reistoestemming te verkrijgen. De aanvraag kan op elk tijdstip voor aanvang van de reis ingediend worden, er wordt echter aangeraden dit zo snel mogelijk te doen. Wij adviseren U het Electronische formulier uiterlijk 3 weken voor vertrek in te vullen. In de meeste gevallen krijgt u binnen een paar minuten antwoord. Dit kan echter ook oplopen tot max. 72 uur. De aanmelding is 2 jaar geldig. Indien U in de tussentijd een nieuw paspoort krijgt, dient U de ESTA aanvraag opnieuw in te vullen. De kosten bedragen $ 14,-- per persoon en dienen per creditkaart te worden voldaan. Reizigers die niet van tevoren reistoestemming aangevraagd en verkregen hebben, kunnen niet inchecken voor hun vlucht. Let bij het invullen van het paspoortnummer dat de letter O niet voor komt. Dit is altijd het cijfer nul. Het correct invullen van dit nummer is belangrijk.